Adress: Sweden ÄndraStäng

Bli en del av vårt energiska team

Landis+Gyr är en av världens främsta leverantörer av energihanteringslösningar och världens största globala aktör inom smart mätning. Bakom våra framgångar står ett professionellt team av mer än 5 600 medarbetare, allt från försäljare till programvaruutvecklare. Gemensamt för vår mångsidiga personalstyrka är målsättningen att hjälpa kunderna att hantera energi så effektivt som möjligt.

Inspiration, innovation, hängivenhet

Landis+Gyr leder energiföretagen in i framtiden och våra medarbetare visar vägen. Vi anställer de mest begåvade i branschen och sporrar dem att bli innovatörer inom sitt område. Teamwork, innovation och orubbligt engagemang för kvalitet är kärnan i allt som vi gör.

Företagsprofil

Det här söker vi

Customer Champions
Kundproffs

Hos oss går kundens behov alltid först och vi söker medarbetare som brinner för att jobba för kundens bästa.

Creative Thinkers
Kreativa tänkare

Vi är inte rädda för att ifrågasätta rådande ordning. Våra medarbetare uppmuntras att vara innovativa och skapa nya lösningar och metoder.

Team Players
Lagspelare

När en lyckas, lyckas alla. Våra team uppmuntrar och stöder dig att uppnå våra gemensamma mål. Vår laganda har gjort det möjligt för oss att bli branschledande med mycket gott anseende.

Quality Experts
Kvalitetsexperter

Vi vill erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter. Kvalitetstänkande är inbyggt i våra arbetsprocesser och i det gemensamma dagliga arbetet.

Promise Keepers
Personer som håller vad de lovar

Vi litar på varandra och på vårt jobb, dessutom har vi våra kunders tillit på det vi gör. Med hjälp av tillit för varandra uppnår vi våra och företagets mål.

Vårt engagemang för miljö- och samhällsansvar

Vi hjälper våra kunder att nå en effektivare energihantering och en hållbarare framtid. Vi strävar efter att befrämja energi- och resurseffektivitet samt vårda om miljön också i vår egen verksamhet. Vi stöder lokala föreningar och utvecklar vår verksamhet genom olika projekt.

Läs mer

Mer än kollegor

Vår personalstyrka är mer än en grupp kollegor – vi trivs på vårt jobb och i varandras sällskap. Vi uppehåller trivseln på jobbet genom att erbjuda olika event, resor och gruppaktiviteter för våra medarbetare. Som företag uppmärksammar och firar vi viktiga milstolpar och betonar att det är samarbete som skapar meningsfulla upplevelser.

Läs mer

Ett företag med driv och engagemang

Entusiasmen hos ett nystartat företag präglar vår arbetsmiljö, trots att vi är en global aktör som har funnits i mer än 100 år. Vår personalstyrka är en blandning av yngre teknikexperter och erfarna branschproffs som kompletterar och förstärker varandras erfarenhet och kompetens. Med meningsfulla och långsiktiga karriärvägar hos alla avdelningar avser Landis+Gyr att utveckla lovande talanger och belöna goda resultat.

Läs mer

Vill du ta karriären till nästa nivå?

Visa våra lediga tjänster och skicka in din ansökan online.

Visa lediga tjänster