Adress: Sweden ÄndraStäng

En kultur präglad av professionalism

Vårt engagemang för kvalitet

Under sina mer än 100 år inom branschen har Landis+Gyr blivit känd för sitt högkvalitativa arbete. Vår företagskultur präglas framför allt av professionalism, innovationsanda, effektivitet och pålitlighet. Vi hjälper och sporrar våra medarbetare att utnyttja sin fulla potential och vi erbjuder en karriär som är både givande och intressant.

Stämmer det här in på dig?

Klicka här om du vill se våra lediga tjänster och kanske lämna in en beskrivning på varför du passar in hos oss.

Visa lediga tjänster

Ett företag med driv och engagemang

Möjligheterna i vår bransch

I en bransch som expanderar snabbt ligger Landis+Gyr i framkanten av utvecklingen. Samtidigt har vi en lång historia av framgång bakom oss, liksom en etablerad plattform för att driva förändringar. Vi hjälper våra kunder och konsumenter att förbättra sin energihantering.

Vår förmåga att inspirera

Vi förespråkar en inspirerande arbetsmiljö. Hos Landis+Gyr jobbar du tillsammans med inspirerande, motiverade människor i intressanta projekt och i en miljö med hög trivsel och låg personalomsättning.

Våra dynamiska resurser

Vi hjälper dig att accelerera karriären. Vi erbjuder omfattande utbildnings- och mentormöjligheter som hjälper dig att utvecklas professionellt.

Företagets sociala ansvar

Landis + Gyr är en aktör som tar ansvar för samhälle och miljö. Vi arbetar för en bättre energieffektivitet och en hållbar utveckling och vi deltar i många ansvarsfulla projekt.

Givande möjligheter

Vi förstår att du kanske inte vill vara i samma roll för evigt. Våra karriärvägar låter dig utvecklas och växa. Vi kan erbjuda många möjligheter för dig att vidareutvecklas inom nya ansvarsområden också på en internationell nivå.

Givande arbetsmiljö

Vi tycker att det är en fördel att medarbetarna både jobbar och umgås med varandra. Från grillfester, festivaler och campingresor till företagsevenemang – vi erbjuder många möjligheter att bygga livslånga relationer både på och utanför kontoret.