Adress: Sweden ÄndraStäng

En global branschledare

Landis+Gyr är branschledande inom energihantering sedan mer än 120 år. Våra fjärravläsningssystem och andra smarta nätverkslösningar har hjälpt energiföretag över hela världen att effektivisera sin verksamhet, kontrollera nättillhörigheten, minska driftkostnaderna och erbjuda bättre kundservice. Med fokus på kvalitet, tillförlitlighet och innovation kan Landis+Gyrs produkter hjälpa energiföretagen att uppgradera deras smarta nät för framtiden.

Vår mission och vision

Landis+Gyr har en vision som delas av energiföretag och slutkonsumenter över hela världen: bättre energihantering. För energiföretagen innebär det effektivare drift, lägre kostnader och tillförlitligare kundservice. Fördelar för konsumenterna är mindre miljöavtryck, prisvärda alternativ och bättre kontroll över den egna energiförbrukningen. Med hjälp av våra branschledande produkter och lösningar kan vi tillsammans skapa ett smartare elnät med fördelar för alla parter.

Värderingar

Customer Focus

Kundfokus

Våra produkter och lösningar baseras på erfarenhet och förståelse av kundernas behov sedan mer än ett sekel. Vår verksamhet utgår från att hjälpa våra kunder att hitta lösningar för att de ska kunna effektivisera sin verksamhet.

Trusted Partner

Betrodd partner

Vi är mer än en tjänstleverantör – vi är kundens samarbetspartner. Vårt mål är att bygga upp en långsiktig relation med varje kund, så att vi kan erbjuda den bästa möjliga kundsupport då det behövs.

Innovative Spirit

Innovationsanda

Innovationsanda är en naturlig del av Landis+Gyr – allt från tjänster och marknadsföring till försäljning och administration. Med hjälp av vårt kreativa tankesätt och innovativa tillvägagångssätt har vi kunnat utveckla lösningar som för vidare hela energibranschen och som ger fördelar för företag, konsumenter och samhälle.

Commitment to Quality

Kvalitet framför allt

Kvalitet är vår högsta prioritet i varje skede av arbetsprocessen – från idé- och designstadiet till produktion och leverans. Våra kunder förväntar sig lösningar som fungerar problemfritt och vi gör allt för att garantera den bästa möjliga kvalitén på våra produkter och lösningar.


Varför ska man välja Landis+Gyr?

Sedan 1896 har Landis+Gyr hjälpt både energiföretag och slutkunder att förbättra sin energihantering med avancerad mätarteknik. Vi är världsledande när det gäller att bygga smarta mätarsystem som är en förutsättning för att energiföretagen ska kunna minska kostnaderna och förbättra sin effektivitet. Vår framgångshistoria är resultatet av vår förmåga att leverera kompletta mätarlösningar som är anpassade för att uppfylla kundernas behov.

Vår Smart Grid -teknik

Landis+Gyrs integrerade produkter och tjänster banar väg för nästa generation av energihanteringslösningar på den moderna marknaden. Till exempel erbjuder vi smarta nätapplikationer, behovsbaserad hanteringsteknik, dataanalys och integrering av förnybar energi – allt i en omfattande portfölj av produkter som kan hjälpa både företag och konsumenter att nyttja det smarta elnätets fulla potential.


Landis+Gyr är världsledande i branschen inom integrerade energihanteringslösningar.

Mer än 100 års erfarenhet

Sedan 1896 har Landis+Gyr varit världsledande inom energihanteringsbranschen. Fler än 3 500 energiföretag runtom i världen har använt sig av produkterna och tjänsterna i vårt sortiment, som är branschens mest omfattande. Med ett världsomspännande team bestående av fler än 1 300 teknikexperter och branschproffs är det vårt mål att hjälpa energiföretagen att förbättra driften, energihanteringen och servicen.

Ledning och styrelse

Läs mer om vår styrelse och en av världens mest erfarna företagsledningar.

Läs mer om vår verkställande ledning

Priser och utmärkelser

Landis+Gyr är en globalt erkänd branschledare, dels för att vi i mer än ett sekel har legat i framkanten av energihanteringsutvecklingen men också för att vi aktivt delar med oss av våra kunskaper och perspektiv via intresseorganisationer så att vi tillsammans kan klara utmaningarna i en värld som förändras.

Här är några av de utmärkelser som vi har tilldelats, som ett erkännande av vårt engagemang:

Greentech Media

Grid Edge 20: Companies Transforming the US Power Sector – en utmärkelse för vår förmåga att forma marknaden med innovativa lösningar

Frost & Sullivan

Global AMI Company of the Year – utmärkelse för vår ställning som ledande inom AMI i Nordamerika, Europa, Brasilien och Asien-Stillahavsområdet. Priset tilldelades till Landis+Gyr åren 2013, 2014, 2016, 2017, 2018 och 2019 (inget pris delades ut 2015).

Asian Utility Week Awards 2017

Best AMI or IoT Network Rollout Project – utmärkelse för vårt samarbete med Tokyo Electric Power Company och byggandet av världens största IoT-nätverk

Best Customer Engagement Project – utmärkelse för vårt samarbete med Meralco och deras AMI-baserade prepaid-lösning K-Load

IBM Business Partners

2013 IBM Beacon Award for Best Industry Solution for Energy & Utilities – utmärkelse för vår affärsverksamhet, drivkraft och uppfinningsrikedom samt exceptionell kundupplevelse

Connected World

Top 100 Innovative Companies – ett erkännande för utveckling av banbrytande teknologi och för den stabila och framgångsrika marknadspositionen

Royal Society for the Prevention of Accidents

2012 RoSPA Gold Medal Award – en utmärkelse som vi har tagit emot sex år i följd för vårt engagemang när det gäller att förebygga olyckor och hälsoproblem

Global Cleantech

2010 Global Cleantech 100 Award – för våra smarta nätprodukter och -tjänster

Industry Week

Top 10 Manufacturing Plants of 2010 – utmärkelse för vår förmåga att uppfylla behovet av AMI-teknik

Franska staten

Ace of Business in Allier – en utmärkelse för vår inriktning på lokal outsourcing, som ledde till att sex företag grundades i Montluçon-regionen.